Εφη Βιτριόλι - Ποιος ειναι ο μοιραιος αντρας, της καταστροφης; / Il y a 2 jours.

Συγκλονιστική ήταν η σημερινή (30.09.2021) ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ιωάννα παλιοσπύρου από την 36χρονη έφη, . Ήταν η πρώτη φορά που η ιωάννα ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη έφη, ενώ ο δικηγόρος της ιωάννας αποκάλυψε σήμερα πως πήγε και μίλησε στην . Η έφη κακαράντζουλα, είπε στην ιωάννα παλιοσπύρου, πως ξέρει γιατί της επιτέθηκε. Η κατηγορουμένη έφη θα παραστεί τελικά στη δίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «super κατερίνα», η 37χρονη κατηγορούμενη έφη κακαράντζουλα έχει επιστρέψει στις φυλακές του ελαιώνα στη .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «super κατερίνα», η 37χρονη κατηγορούμενη έφη κακαράντζουλα έχει επιστρέψει στις φυλακές του ελαιώνα στη . εφη κακαραντζουλα Newsone.gr
εφη κακαραντζουλα Newsone.gr from www.newsone.gr
Il y a 2 jours. Il y a 2 jours. Il y a 1 jour. Il y a 18 heures. Η κατηγορουμένη έφη θα παραστεί τελικά στη δίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «super κατερίνα», η 37χρονη κατηγορούμενη έφη κακαράντζουλα έχει επιστρέψει στις φυλακές του ελαιώνα στη . Il y a 2 jours. Ήταν η πρώτη φορά που η ιωάννα ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη έφη, ενώ ο δικηγόρος της ιωάννας αποκάλυψε σήμερα πως πήγε και μίλησε στην .

Il y a 18 heures.

Il y a 1 jour. Η έφη κακαράντζουλα, είπε στην ιωάννα παλιοσπύρου, πως ξέρει γιατί της επιτέθηκε. Il y a 2 jours. Il y a 2 jours. Στο βήμα η ιωάννα παλιοσπύρου που καταθέτει για την επίθεση με βιτριόλι. Η κατηγορουμένη έφη θα παραστεί τελικά στη δίκη. Il y a 2 jours. Ήταν η πρώτη φορά που η ιωάννα ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη έφη, ενώ ο δικηγόρος της ιωάννας αποκάλυψε σήμερα πως πήγε και μίλησε στην . Il y a 18 heures. Χωρίς να ζητήσει συγνώμη είπε στην ιωάννα «εσύ ξέρεις καλύτερα από το καθένα γιατί έγινε αυτό, δεν ήθελα να τη σκοτώσω» . Συγκλονιστική ήταν η σημερινή (30.09.2021) ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ιωάννα παλιοσπύρου από την 36χρονη έφη, . Il y a 2 jours. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «super κατερίνα», η 37χρονη κατηγορούμενη έφη κακαράντζουλα έχει επιστρέψει στις φυλακές του ελαιώνα στη .

Χωρίς να ζητήσει συγνώμη είπε στην ιωάννα «εσύ ξέρεις καλύτερα από το καθένα γιατί έγινε αυτό, δεν ήθελα να τη σκοτώσω» . Il y a 18 heures. Il y a 2 jours. Il y a 2 jours. Il y a 1 jour.

Συγκλονιστική ήταν η σημερινή (30.09.2021) ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ιωάννα παλιοσπύρου από την 36χρονη έφη, . Το μυστικό, που κρύβει η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη
Το μυστικό, που κρύβει η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη from europost.gr
Στο βήμα η ιωάννα παλιοσπύρου που καταθέτει για την επίθεση με βιτριόλι. Il y a 2 jours. Η έφη κακαράντζουλα, είπε στην ιωάννα παλιοσπύρου, πως ξέρει γιατί της επιτέθηκε. Χωρίς να ζητήσει συγνώμη είπε στην ιωάννα «εσύ ξέρεις καλύτερα από το καθένα γιατί έγινε αυτό, δεν ήθελα να τη σκοτώσω» . Il y a 2 jours. Η κατηγορουμένη έφη θα παραστεί τελικά στη δίκη. Συγκλονιστική ήταν η σημερινή (30.09.2021) ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ιωάννα παλιοσπύρου από την 36χρονη έφη, . Il y a 18 heures.

Il y a 2 jours.

Il y a 2 jours. Στο βήμα η ιωάννα παλιοσπύρου που καταθέτει για την επίθεση με βιτριόλι. Il y a 2 jours. Il y a 2 jours. Ήταν η πρώτη φορά που η ιωάννα ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη έφη, ενώ ο δικηγόρος της ιωάννας αποκάλυψε σήμερα πως πήγε και μίλησε στην . Συγκλονιστική ήταν η σημερινή (30.09.2021) ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ιωάννα παλιοσπύρου από την 36χρονη έφη, . Il y a 1 jour. Η έφη κακαράντζουλα, είπε στην ιωάννα παλιοσπύρου, πως ξέρει γιατί της επιτέθηκε. Η κατηγορουμένη έφη θα παραστεί τελικά στη δίκη. Χωρίς να ζητήσει συγνώμη είπε στην ιωάννα «εσύ ξέρεις καλύτερα από το καθένα γιατί έγινε αυτό, δεν ήθελα να τη σκοτώσω» . Il y a 18 heures. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «super κατερίνα», η 37χρονη κατηγορούμενη έφη κακαράντζουλα έχει επιστρέψει στις φυλακές του ελαιώνα στη . Il y a 2 jours.

Ήταν η πρώτη φορά που η ιωάννα ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη έφη, ενώ ο δικηγόρος της ιωάννας αποκάλυψε σήμερα πως πήγε και μίλησε στην . Il y a 2 jours. Συγκλονιστική ήταν η σημερινή (30.09.2021) ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ιωάννα παλιοσπύρου από την 36χρονη έφη, . Η κατηγορουμένη έφη θα παραστεί τελικά στη δίκη. Il y a 2 jours.

Συγκλονιστική ήταν η σημερινή (30.09.2021) ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ιωάννα παλιοσπύρου από την 36χρονη έφη, . εφη κακαραντζουλα Newsone.gr
εφη κακαραντζουλα Newsone.gr from www.newsone.gr
Συγκλονιστική ήταν η σημερινή (30.09.2021) ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ιωάννα παλιοσπύρου από την 36χρονη έφη, . Η έφη κακαράντζουλα, είπε στην ιωάννα παλιοσπύρου, πως ξέρει γιατί της επιτέθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «super κατερίνα», η 37χρονη κατηγορούμενη έφη κακαράντζουλα έχει επιστρέψει στις φυλακές του ελαιώνα στη . Il y a 1 jour. Ήταν η πρώτη φορά που η ιωάννα ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη έφη, ενώ ο δικηγόρος της ιωάννας αποκάλυψε σήμερα πως πήγε και μίλησε στην . Il y a 2 jours. Il y a 2 jours. Η κατηγορουμένη έφη θα παραστεί τελικά στη δίκη.

Η κατηγορουμένη έφη θα παραστεί τελικά στη δίκη.

Συγκλονιστική ήταν η σημερινή (30.09.2021) ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η ιωάννα παλιοσπύρου από την 36χρονη έφη, . Il y a 2 jours. Il y a 2 jours. Χωρίς να ζητήσει συγνώμη είπε στην ιωάννα «εσύ ξέρεις καλύτερα από το καθένα γιατί έγινε αυτό, δεν ήθελα να τη σκοτώσω» . Ήταν η πρώτη φορά που η ιωάννα ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη έφη, ενώ ο δικηγόρος της ιωάννας αποκάλυψε σήμερα πως πήγε και μίλησε στην . Il y a 18 heures. Η έφη κακαράντζουλα, είπε στην ιωάννα παλιοσπύρου, πως ξέρει γιατί της επιτέθηκε. Η κατηγορουμένη έφη θα παραστεί τελικά στη δίκη. Il y a 2 jours. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «super κατερίνα», η 37χρονη κατηγορούμενη έφη κακαράντζουλα έχει επιστρέψει στις φυλακές του ελαιώνα στη . Il y a 1 jour. Il y a 2 jours. Στο βήμα η ιωάννα παλιοσπύρου που καταθέτει για την επίθεση με βιτριόλι.

Εφη Βιτριόλι - Ποιος ειναι ο μοιραιος αντρας, της καταστροφης; / Il y a 2 jours.. Ήταν η πρώτη φορά που η ιωάννα ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη έφη, ενώ ο δικηγόρος της ιωάννας αποκάλυψε σήμερα πως πήγε και μίλησε στην . Il y a 2 jours. Il y a 1 jour. Στο βήμα η ιωάννα παλιοσπύρου που καταθέτει για την επίθεση με βιτριόλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «super κατερίνα», η 37χρονη κατηγορούμενη έφη κακαράντζουλα έχει επιστρέψει στις φυλακές του ελαιώνα στη .